All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

miercuri | 19 februarie | 2020

Grupul Vardinogiannis a finalizat achiziția Marfin Bank România

Grupul Vardinogiannis a finalizat achiziția Marfin Bank, în urma primirii avizului favorabil din partea Băncii Naționale a României (BNR).

Ca parte a strategiei de investiții în România, Grupul Vardinogiannnis a achiziționat deja Marfin Leasing și continuă să își consolideze prezența pe piața financiară locală.

- Publicitate -

Grupul Vardinogiannis operează în mai multe industrii, precum energie (rafinării, lanț de benzinării, gaze naturale și electricitate), transport maritim și media.

„Grupul Vardinogiannis are putere financiară semnificativă și o vastă expertiză internațională de business. Credem în potențialul pieței locale și suntem determinați să ne consolidăm în mod sustenabil prezența în România, precum și să generăm valoare adăugată pentru mediul de afaceri local”, a declarat Georgios Taniskidis, reprezentantul Grupului Vardinogiannis în România.

Cu o tradiție de peste 20 de ani pe piața financiară locală, Marfin Bank are 30 de sucursale și un volum al activelor de aproape 2 miliarde lei. În 2017, banca a înregistrat un profit net de 5,7 milioane lei.

- Publicitate -