Grupul polonez Żabka preia distribuitorul de produse alimentare DRIM Daniel

Grupul polonez Żabka a preluat pachetul majoritar de acțiuni al DRIM Daniel Distributie FMCG. Tranzacția va fi finalizată după îndeplinirea tuturor cerințelor de reglementare.

DRIM Daniel Distributie FMCG este o afacere de familie cu o vastă experiență în domeniu, fiind administrată în prezent de a doua generație de antreprenori.

În decursul celor aproape 30 de ani de activitate, DRIM a construit o infrastructură logistică extinsă și și-a consolidat poziția de partener solid pentru furnizorii săi și proprietarii magazinelor tradiționale.

CITEȘTE ȘI: Polonezii de la ExpertSender intră pe piața din România

DRIM Daniel a devenit una dintre cele mai mari rețele de distribuție a produselor de tipul FMCG de pe piața locală, angajând peste 800 de persoane și aprovizionând circa 12.000 de magazine comerciale tradiționale.

Cu peste 10,000 de magazine proprii, serviciu de livrare la domiciliu, soluții digitale si peste 3.000.000 de clienți serviți zilnic, grupul Żabka este unul dintre liderii retailului de proximitate modern din Europa.

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...