All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 25 mai | 2020

Grupul Iulius va prelua compania Carbochim

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Carbo Europe, filială a Grupului Iulius, intenționează să preia compania Carbochim S.A.

Carbochim este o companie românească specializată în producerea şi comercializarea de produse abrazive. Carbochim a înregistrat venituri şi din închirierea de proprietăţi imobiliare cu destinaţie comercială în municipiile Cluj-Napoca şi Ploieşti.

- Publicitate -

Carbo Europe SRL a fost înfiinţată în anul 2018, având ca obiect principal de activitate fabricarea unor produse chimice. Carbo Europe este deţinută de Iulius Holding (compania mamă a Grupului Iulius) şi de către Iulian Dascălu, prin intermediul companiilor Carbo One B.V şi Carbo Two B.V.

Grupul Iulius este dezvoltator şi operator de centre comerciale din România, printre principalele proiecte ale sale numărându-se ansamblul urban multifuncţional Palas Iaşi şi patru mall-uri ce funcționează sub brandul Iulius, situate în Iaşi, Timişoara, Cluj şi Suceava.

Consiliul Concurenţei a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

- Publicitate -

ULTIMELE

Coronacriza a trimis gigantul american Hertz în faliment

Criza economică generată de noul coronavirus a mai făcut o „victimă”, compania americană Hertz, care a declarat falimentul la 102 de ani...