Grupul hotelier de lux Hyatt va dezvolta un hotel propriu la București

Hyatt intenționează să își facă intrarea pe piața locală prin dezvoltarea unui hotel upper scale în București, cu aproximativ 200 de camere și servicii complete.

România este o piață foarte atractivă, pe care Hyatt încă nu a reușit să o exploreze. Obiectivul nostru este să dezvoltăm un hotel full-service, de nivel upper class, sub managementul nostru direct, care să devină emblema brandului în țară

Takuya Aoyama, VP development în cadrul grupului Hyatt

Portofoliul regional al grupului Hyatt cuprinde 13 proprietăți exclusiviste situate în Bulgaria, Muntenegru, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Serbia și Ucraina, oferind în total peste 3.395 de camere.

Alte șase proiecte hoteliere sunt planificate în regiune în următorii 3 ani, în țări precum Bulgaria, Estonia, Serbia, Albania și Croația, cu România este următoarea destinație.

Bulgaria este în prezent cea mai mare piață a grupului Hyatt din Europa de Est, cu 6 hoteluri operaționale și un al 7-lea în dezvoltare, programat să își primească oaspeții începând cu anul 2024.

Hyatt și-a făcut intrarea pe piața bulgară odată cu deschiderea Hyatt Regency Sofia în 2020, iar în doar 3 ani a devenit lider de piață, pozitionând Bulgaria ca o piață de bază în regiune.

În regiune, grupul hotelier de lux a inaugurat primul hotel propriu în 1990 (Hyatt Regency Belgrad), unitate urmată de deschiderea în 1999 a Hyatt Regency Salonic.

Între 2017 și 2022, grupul a inaugurat 120 de hoteluri noi (aproximativ 23.200 de camere), dintre care 45% sunt amplasate în Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Aproximativ 66% din camerele adăugate se încadrează în segmentele de lux, lifestyle și resorturi.

CITEȘTE ȘI: Complexul de apartamente Silver Mountain Resort, va fi operat în regim hotelier

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...