All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică | 24 ianuarie | 2021
8 C
București

Grupul Carmistin a contractat un credit sindicalizat de 427 milioane lei

Grupul Carmistin, unul dintre principalii jucători de pe piața agribusiness și procesare de carne din România, a semnat o facilitate de credit sindicalizată în valoare de 427 milioane de lei.

Creditul a fost acordat de un sindicat de bănci format din: BCR, în calitate de Aranjor Principal Mandatat, Agent de Documentație și Agent de Garanții şi de Plăți, CEC Bank în calitate de  Aranjor Principal Mandatat și băncile participante – EximBank, Intesa Sanpaolo Romania și OTP Bank.

Această facilitate de credit complexă va fi utilizată de peste 20 de companii membre ale Grupului Carmistin pentru finanțarea proiectelor de investiții, refinanțarea creditelor bilaterale existente, precum și pentru acoperirea nevoilor de capital de lucru.

Finanțarea cuprinde patru tranșe cu multiple posibilităţi de utilizare, în acord cu nevoile variate ale Grupului Carmistin.

„Acest proiect va permite grupului Carmistin să-și continue creșterea într-un ritm accelerat pe cele trei linii de afaceri principale: pui, porc și producția de furaje. Astfel, vom intra într-o nouă etapă de dezvoltare”, menționează Andrei Brumaru, directorul executiv al  Grupului Carmistin.

- PUBLICITATE -