Growceanu încheie anul 2022 cu o creștere de peste 2,5 ori a investițiilor

Platforma de business angels Growceanu anunță o creștere cu 150% a investițiilor derulate în 2022, față de anul precedent. Numărul de membri al platformei a ajuns la 144, în creștere cu peste 300% comparativ cu 2021.

Growceanu se adresează în special investitorilor ce dispun de un buget de investiții de 40.000-250.000 de euro pe parcursul a 2-3 ani și care vor să-și construiască un portofoliu de minim 8-10 start-up-uri.

Odată ce intră în comunitatea Growceanu, investitorii primesc suport de la A la Z (procese, instrumente, informații) care le permit să învețe ce înseamnă să fii un business angel investor.

Exercițiul este unul practic: investițiile se îndreaptă către un portofoliu de startup-uri alese cu grijă, în care noii membri investesc împreună cu colegi investitori cu experiență.

Pentru 2023, Growceanu își propune dezvoltarea platformei de business angels în baza modelului de business actual, dar și extinderea prezenței pe noi piețe din Europa Centrală și de Est.

Prin intermediul Growceanu au fost facilitate investiții în companiile Bright Spaces, Rayscape, EmailTree AI, Kinderpedia, Sitter, Milluu, Oncochain, Metabeta, Telios, Upgrade Academy, Sypher, Streams Live, Ulpia, The Data Analysis Bureau, Artivive, Codewell, Medinav, Licenseware, Aqurate.

MAI MULTE | ȘTIRI FINANCIARE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: TransferGo primește o finanțare de 10 milioane dolari

- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...