GROHE creează produse printr-o tehnologie din industria aerospațială

„Consumatorii devin din ce în ce mai cunoscători de design. Ei caută soluții de baie care să le răspundă nevoilor nu numai în ceea ce privește confortul și funcționalitatea, ci și să le permită să se remarce prin design-ul ales” spune Benjamin Kraus, Leader, Categories, LIXIL EMENA la GROHE.

Bateriile sunt printre cele mai des folosite produse în casă. De aceea, GROHE acordă o atenție deosebită durabilității suprafețelor sale, pentru a se asigura că acestea rezistă la testul timpului.

Pentru produse, GROHE se bazează pe o tehnologie care provine din industria aerospațială: Physical Vapor Deposition (PVD).

Astfel, în prima etapă – pretratarea, componentele sunt curățate cu grijă și tratate termic într-un cuptor în care componentele din plastic sunt supuse unui proces de degazare.

În timpul celui de-al doilea pas, se aplică stratul PVD. Acest proces are loc într-un mediu vidat și constă în sine în trei etape: în primul rând, substratul este curățat din nou, apoi se aplică stratul de bază, urmat de vopsea.

PVD are ca rezultat finisaje de trei ori mai rezistente în general și de zece ori mai rezistente la zgârieturi comparativ cu finisajele zincate. Mai mult, acest proces permite GROHE să livreze o gamă mai largă de finisaje.

Recent, GROHE a introdus în ofertă un nou finisaj numit Phantom Black, disponibil pentru portofoliul Grohe Professional. Toate produsele GROHE Phantom Black au fost îmbunătățite pentru a fi mai longevive și mai rezistente la coroziune.

În plus, Phantom Black este mai rezistent la amprentele vizibile. Deci, necesită mai puțină curățare și sunt ușor de îngrijit – perfecte și pentru industria ospitalității.

Colecția GROHE Colors și noul Phantom Black sunt disponibile în întreaga gamă de produse dedicată băii, inclusiv baterii, dușuri, termostate.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Prinde reducerile masive la cele mai bune baterii bucatarie din gama GROHE

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...