GRID a deschis al 7-lea magazin din țară în Promenada Mall Sibiu

Retailerul de articole sportive GRID a deschis primul magazin din Sibiu, în Promenada Mall, la etajul 1 și pune la dispoziția clienților o mulțime de articole vestimentare ideale pentru un look street style.

Cu această ocazie, sibienii sunt așteptați în universul articolelor sportive de unde vor putea achiziționa produse de cea mai bună calitate de la branduri de renume internațional precum ADIDAS Originals, Converse, Jordan, New Balance, New Era, Nike, Puma, Reebok sau Tommy Hilfiger.

Ne bucurăm nespus de mult pentru deschiderea celui de-al 7-lea magazin GRID într-unul dintre cele mai importante orașe ale României, care, în ultima perioadă, a avut parte de o dezvoltare fulminantă. Sibienii sunt invitați în noul magazin GRID din Promenada Mall, de la etajul 1, de unde își pot achiziționa produse vestimentare în linie cu noile tendințe, care satisfac până și cele mai exigente gusturi. Noul magazin găzduiește o gamă largă de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte dedicate iubitorilor modei urbane și ai sportului, astfel că oricine îi va călca pragul va găsi întotdeauna un produs cool cu care să își înnoiască garderoba”,a declarat Nicolae Popa, owner GRID.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...