Graphein, creștere a afacerilor cu 37% în 2021

Graphein, un business de topografie şi scanare 3D pentru proiecte de clădiri și infrastructură publică, a înregistrat în anul 2021 o creștere a afacerilor cu 37%. 

Creșterea cifrei de afaceri a fost generată de proiectele internaționale în creștere, cererea nouă pentru servicii de scanare 3D și extinderea cu birouri sau francize la nivel național.

În anul 2021, Graphein a dezvoltat această componentă, iar la Iaşi, Baia Mare şi Cluj compania are deja primii parteneri francizați.

De asemenea, portofoliul de clienți a fost mărit cu 35% și a ajuns la 201 în prezent, față de 148 clienți la finele anului 2020.

Anul trecut, Graphein a cumpărat de la Dendrio Solutions, integrator IT&C, parte din Bittnet Group, divizia de business Autodesk, pentru 2,2 milioane lei.

Cele mai solicitate servicii de către clienții Graphein în anul 2021 sunt scanarea 3D pentru proiecte BIM, asistența topografică, proiecte de urmărire a comportării în timp și monitorizarea clădirilor.

CITEȘTE ȘI: Zitec a înregistrat venituri de 17,9 milioane euro în 2021

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...