Grandis Residence: un nou ansamblu rezidențial în Brașov

La Brașov a fost inaugurată construcția unui nou ansamblu rezidențial, Grandis Residence.

Complexul rezidential este estimat la o valoare investitionala de aproximativ 10 milioane de euro si va  cuprinde  in total 390 apartamente dispuse in 10 cladiri cu un regim de inaltime de P+4, fiind compuse din studiouri, apartamente  cu 2 si 3 camere. Ansamblul va beneficia de spatii verzi, parcari amenajate, locuri de joaca, un spatiu comercial, o cafenea, precum si spatii de birouri.

Grandis Residence  se dezvolta in partea de nord a Brasovului, in cartierul Tractorul, una dintre cele mai active zone de pe piata imobiliara a orasului in ultimii ani, fiind amplasat la o distanta de doar 1 minut de Coresi Mall si de 7 minute de centrul Brasovului.

Toate blocurile au parcari private, fiind dotate cu bariere de acces. Cladirile sunt construite cu materiale de constructie de maxima calitate, conform normelor in vigoare. Toate apartamentele sunt amenajate optim, cu structuri decomandate, si sunt atent finisate cu cele mai noi si moderne materiale de pe piata. Fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie, consumurile de utilitati fiind contorizate individual.

Modalitatile de plata ale apartamentelor din complexul Grandis Residence sunt flexibile si sunt adaptate pentru mai multe tipuri de plata: plata integrală, plata în 3 transe, plata prin programul Prima Casă, plata in rate direct la dezvoltator. In plus, toti clientii care aleg Grandis Residence, primesc ca BONUS locul de parcare.

Preturile apartamentelor sunt extrem de accesibile:

–    apartamente tip studio, 40,70 mp utili  + terasa 4,02 mp:  de la 29.500 euro, cu tva inclus

–    apartamente cu 2 camere,  48,40 mp utili  + terasa 4,02 mp: 35.500 euro, cu tva inclus

–    apartamente cu 3 camere,  64,60 mp utili  + terasa 4,02 mp: 47.500 euro, cu tva inclus

In prezent, primele 3 cladiri ale complexului se afla in plina constructie, iar termenul de finalizare al acestora este prevazut pentru primavara-vara anului viitor, respectiv in aprilie-august 2016. Urmatoarele cladiri se vor preda la cheie incepand cu luna octombrie 2016, finalizarea tuturor celor 10 imobile  prevazute in proiectul Grandis Residence fiind estimata la sfarsitul anului 2017.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...