Gran Via Real Estate finalizează proiectul Aviației Apartments

Gran Via Real Estate, finalizează în luna octombrie proiectul Aviației Apartments: 291 de apartamente tip studio, două și trei camere, o investiție totală de 17 milioane de EUR (cost de construcție, fără valoarea terenului).

Finalizăm în această lună cel de-al treilea proiect în București, un ansamblu premium, în zona Aviației ce beneficiază de arhitectură contemporană, apartamente compartimentate eficient, regim redus de înălțime, curte interioară dedicată exclusiv rezidenților și 300 de locuri de parcare subterană”, spune Antoanela Comșa, General Manager, Gran Via România.

Proiectul Aviației Apartments este poziționat pe strada Soldat Gheorghe Buciumat, o zonă retrasă de la bulevardul principal – Alexandru Șerbănescu, lângă magazinul de mobilă Elvila si sediul Lidl Romania.

Ansamblul este compus din patru corpuri de clădire cu șase etaje, reunite în jurul unei curți interioare de 1.000 mp unde sunt amenajate spații verzi, loc de joacă și zone dedicate relaxării și socializării rezidenților.

Aviației Apartments a pus la vânzare un mix de studio-uri cu suprafețe utile între 40 si 48 mp, apartamente cu două camere între 57 și 60 mp și locuințe de trei camere de la 67 până la 72 mp (suprafețe nete, fără terase/balcoane).

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...