Gran Via finalizează în 2020 proiectul rezidențial Timișoara 58

Gran Via Real Estate finalizează în acest an ansamblul rezidențial Timișoara 58, de pe fosta platformă Frigocom de la intersecția bulevardului Timișoara cu strada Moinești.

Compania are în lucru ultima fază a proiectului, două blocuri cu 300 de apartamente, totalizând o investiție în construcție de 18 milioane EUR.

Pentru aceste ultime blocuri structura a fost finalizată, închiderile au fost realizate în proporție de 80%,  lucrându-se acum la compartimentări interioare, instalații termice, șape și ferestre. Conform ritmului de lucru, estimăm ca livrarea se va face în trimestrul trei al acestui an”, explică Ana Maria Nemțanu, Sales & Marketing Director, Gran Via România, adăugând: „Din cele 300 de apartamente, 60% au fost deja pre-contractate, cu o medie lunară de vânzări de 20 de unități.”

Proiectul Timișoara 58 a fost dezvoltat începând din 2013, în patru faze de construcție, pe un teren în suprafață de 32.000 mp (fosta platformă industrială Frigocom) totalizând o investiție de 45 milioane euro în achiziția terenului, infrastructură, 7  blocuri și diverse facilități precum locuri de parcare, alei de circulație sau loc de joacă destinat locatarilor.

500 de apartamente deja livrate

Până anul trecut au fost livrate 500 de apartamente, urmând ca după finalizarea ultimei faze, întreaga comunitate să numere 800 de unități: garsoniere, studiouri duble, apartamente cu două și trei camere, precum și apartamente tip duplex.

Toate apartamentele se încadrează în cota de TVA de 5%.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...