Gran Via a vândut 478 de apartamente în 2020, cu o valoare de 44,2 milioane euro

Gran Via Real Estate a tranzacționat 478 de unități rezidențiale, cu o valoare totală de 44,2 milioane euro.

Apartamentele sunt situate în proiectele Timișoara 58 (faza IV și ultima de dezvoltare), Aviației Apartments (faza I), Gran Via Park (faza IV și ultima de dezvoltare) și Gran Via Marina la Constanța (faza I).

În 2021 dezvoltatorul dă în folosință faza IV a proiectului Timișoara 58 din București și faza I a proiectului Gran Via Marina în Constanța, având în lucru faza IV la Gran Via Park.

Primul proiect al Gran Via în România a fost Timișoara 58, construit pe fosta platformă Frigocom, în sectorul 6. Proiectul totalizează 800 de apartamente.

Cea de-a doua dezvoltare a fost Gran Via Park, vizavi de Plaza Mall, pe lotul fostei fabrici Electrotehnica, care a devenit astăzi cel mai mare proiect din România al companiei, cu 1.000 de apartamente finalizate și încă 220 în lucru.

Aviaței Apartments este cel de-al treilea proiect Gran Via în România, construit tot pe un lot industrial al Paste Băneasa, în zona Aviaței. Aici au fost livrate 291 de apartamente la final de 2019.

Al patrulea proiect este Gran Via Marina, în Constanța, lângă mall-ul Vivo, unde va fi predată prima fază, cu 192 de apartamente, în această primăvară.

La finalizare, întreg ansamblul va avea aproximativ 1.000 de apartamente.

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...