Gran Via a vândut 478 de apartamente în 2020, cu o valoare de 44,2 milioane euro

Gran Via Real Estate a tranzacționat 478 de unități rezidențiale, cu o valoare totală de 44,2 milioane euro.

Apartamentele sunt situate în proiectele Timișoara 58 (faza IV și ultima de dezvoltare), Aviației Apartments (faza I), Gran Via Park (faza IV și ultima de dezvoltare) și Gran Via Marina la Constanța (faza I).

În 2021 dezvoltatorul dă în folosință faza IV a proiectului Timișoara 58 din București și faza I a proiectului Gran Via Marina în Constanța, având în lucru faza IV la Gran Via Park.

Primul proiect al Gran Via în România a fost Timișoara 58, construit pe fosta platformă Frigocom, în sectorul 6. Proiectul totalizează 800 de apartamente.

Cea de-a doua dezvoltare a fost Gran Via Park, vizavi de Plaza Mall, pe lotul fostei fabrici Electrotehnica, care a devenit astăzi cel mai mare proiect din România al companiei, cu 1.000 de apartamente finalizate și încă 220 în lucru.

Aviaței Apartments este cel de-al treilea proiect Gran Via în România, construit tot pe un lot industrial al Paste Băneasa, în zona Aviaței. Aici au fost livrate 291 de apartamente la final de 2019.

Al patrulea proiect este Gran Via Marina, în Constanța, lângă mall-ul Vivo, unde va fi predată prima fază, cu 192 de apartamente, în această primăvară.

La finalizare, întreg ansamblul va avea aproximativ 1.000 de apartamente.

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...