Gral Medical intră pe piața serviciilor medicale din Timișoara

Gral Medical a peluat un laborator de analize medicale din Timisoara. Centrul nou achizitionat activeaza pe piata serviciilor medicale din anul 2004.

In plus, compania a finalizat doua proiecte de investitii de peste 600.000 Euro.

Laboratorul de biologie moleculara din Bucuresti s-a modernizat complet, oferind un volum de peste 2000 de teste COVID RT PCR pe zi, iar paleta de servicii de biologie moleculara s-a marit.

In aceeasi perioada spitalul OncoFort Craiova s-a relocat intr-un spatiu nou.

In acest moment reteaua de laboratoare sub marca Gral ajunge la 15 laboratoare ce efectueaza in total un volum de peste 8 milioane de analize anual.

Gral a înregistrat o cifra de afaceri de peste 40 milioane euro

Gral Medical a incheiat anul 2020 cu o cifra de afaceri de 40.4 milioane euro, cu o crestere de peste 25% fata de perioada similara a anului trecut. 

Motorul cresterii in 2020 a ramas segmentul serviciilor de spitalizare de zi aflat sub marca spitalelor OncoFort.

Pentru 2021 compania si-a propus o tinta de peste 45 milioane de euro cifra de afaceri in contextul in care s-a luat in calcul, in previziunile bugetare din primul semestru, un volum de peste 10.000 de pacienti testati lunar de covid 19 prin metoda RT PCR.

Anul acesta planul de extindere a serviciilor Gral va continua prin achizitii de centre medicale sau retele de centre medicale.

- publicitate -