Gral Medical a inaugurat două clinici în București și Ploiești

Gral Medical a inaugurat, in prima perioada a anului 2015, doua clinici de mari dimensiuni in Bucuresti si Ploiesti si a ajuns la 14 laboratorare, 11 clinici si un spital privat (Spitalul OncoFort).

Compania a reusit sa finalizeze doua proiecte incepute in 2014, alocand astfel peste 1.5 milioane de Euro pentru cele doua clinici, proiecte ce fac parte dintr-un buget de investitii multianual in valoare de 5.5 milioane de Euro.

“Vom continua dezvoltarea companiei, atat pe orizontala cat si pe verticala, iar pana la finele anului 2015 ne dorim deschiderea a inca 2 centre in orase cu o populatie de peste 100.000 de locuitori. Suntem in faza de analiza a oportunitatilor si de stabilire a obiectivelor strategice pentru fiecare regiune” Chițan Robert director promovare-dezvoltare Gral Medical

Prima clinica inaugurata este localizata intr-o regiune centrala din Bucuresti, Sos. Stefan cel Mare, iar cabinetele medicale acopera majoritatea specialitatilor medicale: alergologie, dermatologie, endocrinologie, cardiologie, reumatologie, ORL, medicina de familie, urologie si ginecologie.

In cadrul Clinicii Gral Stefan cel Mare, se pot efectua punctii de tiroida, fise si adeverinte medicale in timp record, proceduri si interventii din sfera chirurgiei estetice, dar si servicii medicale decontate in contract cu CASMB pentru majoritatea specialitatilor medicale.“Calitatea de asigurat pentru noi este foarte importanta, de aceea ne dorim ca in urmatoarea perioada pacientii sa beneficieze de cat mai multe servicii medicale de top decontate integral.” Chițan Robert director promovare-dezvoltare Gral Medical.

Cea de-a doua clinica, inaugurata in centrul Ploiestiului, se intinde pe o suprafata de 1800 de mp, are in componenta peste 30 de cabinete medicale unde lucreaza peste 150 de medici, o sectia moderna de imagistica medicala (RMN, CT, Rx) si rezerve special amenajate pentru spitalizarea de zi. Clinica MC Gral Ploiesti este cea mai mare clinica din judetul Prahova si, in prima luna de la inaugurare, peste 4500 de pacienti au trecut pragul clinicii.

Clinica MC Gral Ploiesti ofera in plus servicii medicale complementare actului medical: ingrijiri la domiciliu, fisa port arma, fisa permis auto, siguranta circulatiei, cursuri de prim ajutor, si medicina muncii. “Pentru a nu mai trimite pacientii in Bucuresti pentru investigatii si tratamente speciale, am dorit sa oferim locuitorilor din Judetul Prahova servicii integrate, complete si moderne, sub umbrela aceleasi clinici. Este un model de success implementat in Bucuresti si l-am extrapolat in Ploiesti ” Chițan Robert director promovare-dezvoltare Gral Medical.

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...