Grădinița Genesis preia franciza finlandeză de educație Kipina Kids

Începând cu 2021, Genesis preia franciza rețelei internaționale Kipina Kids, un model educațional care folosește pedagogia finlandeză.

Proiectul aduce în prim-plan ideea conform căreia cel mai de preț rezultat la care grădiniţa poate ajunge în raport cu copilul este fericirea sa.

Acest lucru este posibil prin dezvoltarea aptitudinilor necesare secolului XXI: creativitatea, gândirea critică, abilitatea de a comunica, dar și de a colabora în echipă.

Kipina în limba finlandeză înseamnă scânteie. Astfel, noua paradigmă își propune să aprindă în sufletele copiilor scânteia curiozității, a învățării prin joc și a încrederii de sin.

Copiii se află în centrul experienței de învățare, având la bază dorința de a interconecta toate aspectele dezvoltării acestora într-o experiență fantastică.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...