Grad de ocupare record în centrele comerciale IMMOFINANZ

Centrele comerciale IMMOFINANZ au ajuns, în primul semestru al anului 2018, la un grad de ocupare de 94,7%, un nou record. Mai mult, încasările din chirii au crescut cu 3,5%, la 119 milioane de euro.

Proprietățile IMMOFINANZ din România au o valoare de 807,7 milioane de euro si reprezintă 19.0% din portofoliul total al companiei. Portofoliul de investitii finalizate in valoare de 625,2 milioane de euro este reprezentat de 9 cladiri de birouri (13,8% din intreg portofoliul de birouri) si 6 proprietati de retail (22,4% din intreg portofoliul de retail).

In prima jumatate a anului financiar 2018, veniturile din închirieri în România totalizeaza 23,6 milioane de euro, ceea ce reprezintă 19,8% din veniturile din închirieri totale la nivel de grup.

- Publicitate -

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...

De ce surfingul este potrivit pentru copii: o aventură sănătoasă și educativă

Surfingul este o activitate captivantă și plină de adrenalină care a câștigat popularitate în rândul copiilor și părinților deopotrivă....