GoPro a dublat echipa de dezvoltare software din București

GoPro a anunțat extinderea activităților sale de inginerie în București în domeniul programării embedded concentrându-se în principal asupra dezvoltării firmware-ului pentru camerele sale video emblematice.

„Avem o echipă dedicată și talentată aici în București și suntem încântați să extindem această expertiză a biroului pentru a livra componente firmware de ultimă generație pentru cele mai versatile camere video din lume. Facem angajări într-un ritm intens și ne dorim ca această echipă să fie completă și operațională până la începutul anului 2020”, spune Radu Apostoae, Director Software Engineering, GoPro București.

În 2017, GoPro a luat decizia de a-şi extinde operaţiunile de inginerie software prin deschiderea unui birou în București. Acesta a devenit un contribuitor cheie pentru succesul produselor GoPro, concentrându-se asupra asigurării calității, dezvoltării web, ingineriei cloud, a sistemelor Big Data, DevOps, a moderării și internaționalizării conținutului.

În prezent, echipa din România este formată din aproximativ 70 de angajaţi.

Birourile GoPro din Bucureşti se află la ultimul etaj al noului complex de clădiri office din incinta Timpuri Noi Square şi oferă o privelişte asupra centrului Bucureștiului, dar și asupra munților Carpați, în zilele însorite.

- publicitate -