GoodStory va avea propriul spațiu destinat organizării de evenimente

GoodStory revine pe creștere anul acesta și anunță o investiție de jumătate de milion euro într-un spațiu propriu destinat organizării de evenimente.

GoodStory estimează o cifră de afaceri în creștere cu 500.000 de lei anul acesta până la peste 2 milioane lei, prin comparație cu 2020 și o marjă de profit de 3,8%.

Compania va investi aproximativ 450.000 euro într-un spațiu propriu, Elysion View, pe malul Lacului Gostilele (județul Călărași).

În 2021 GoodStory se focusează atât pe evenimentele private, cât și pe evenimentele corporate. Pentru acestea a dezvoltat pachete de team building care se vor desfășura în propria locație.

Compania estimează că va organiza 20-30 evenimente până la finalul lui 2021 în offline, după ce anul trecut a organizat 30 de evenimente, majoritatea în online.

Prin comparatie, în 2019, GoodStory a organizat 110 evenimente pentru companii.

Ce se întâmplă pe piața de temabuilding

La momentul de față, deși bugetele alocate pe zona de team building sunt încă mici, totuși se observă o creștere.

Există team building-uri de o zi, fără deplasare în afara localității, cu bugete de 20-30 de euro/angajat sau evenimente în hoteluri de 4-5 stele, cu două-trei nopți de cazare și activități zilnice, cu bugete de 300 euro/angajat sau chiar mai mult.

Cele mai frecvente sunt cele cu deplasare și cazare pentru o noapte, cu o zi de activități, care presupun un buget de 150-170 euro/persoană.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...