Good Residence se va extinde cu 20 de case exclusiviste

Good Residence va construi un nou ansamblu rezidential exclusivist in anul 2014. Complexul va avea aproximativ 20 de case noi si va fi amplasat pe Strada Lahovari, din Balotesti, in apropiere de ansamblul rezidential Good Morning Residence.

Se vor construi 20 de case Corbeanca fiind in imediata apropiere a noului ansamblu Good Residence. Preturile noilor case vor fi in jurul sumei de 200.000 de euro. Locuintele vor fi mari si spatioase, urmand sa aiba 6 -7 camere.

In maximum 12 luni de la finalizarea noului complex, dezvoltatorii proiectului si-au propus sa vanda toate cele 20 de case care vor fi construite.

Intregul ansamblu va fi cu circuit inchis. De asemenea, paza acestuia va fi asigurata 24 de ore din 24. Deoarece complexurile Good Residence se remarca si prin facilitati, vor fi construite, in prima faza, o cafenea si un parc, locuri perfecte de relaxare pentru locatari.

Site-ul good-residence.ro, cu o noua infatisare

Site-ul www.good-residence.ro a primit o noua infatisare. Fiecare dintre cele aproximativ 15 modele de case noi din Good Morning si Good Afternoon Residence beneficiaza de cate o prezentare detaliata, in care este inclus si un tur virtual, dar si poze profesioniste.

De asemenea, in sectiunea de stiri, vizitatorii pot citi ultimile noutati in legatura cu cele doua ansambluri rezidentiale.

Nu in ultimul rand, sectiunea de referinte cuprinde marturii ale oamenilor multumiti de profesionalismul de care au dat dovada reprezentantii ansamblurilor, dar si certificarea succesului celor doua complexuri din Balotesti.

Preturi intre 75.000 si 150.000 pentru casele din Good Residence

Casele din ansamblurile Good Residence, din Balotesti, au preturi foarte variate. Cele mai accesibile modele de locuinte costa 74.900 de euro (modelul Orion, din Good Afternoon Residence), in vreme ce pretul maxim urca pana la 149.900, in cazul conacului Myra, din Good Morning Residence.

Printre cele mai cautate locuinte este Luna 2, care se vinde pentru un pret standard de 81.900 de euro. Pentru anul viitor este estimat ca se vor construi 40 de case Luna 2, tocmai datorita cererii foarte mari si a vanzarilor excelente.

- publicitate -