Golin devine agenția de PR a start-up-ului Nooka Space în România

Agenția de PR Golin a fost selectată pentru a reprezenta în România start-up-ul irlandez Nooka Space, pionier al conceptului de birouri inteligente și mobile.

Birourile Nooka Space sunt concepute pentru persoanele care lucrează remote și își doresc un spațiu de lucru individual și personalizabil.

Acestea sunt dedicate și pentru antreprenori, companii, dezvoltatori imobiliari, precum și autorități locale care doresc să amplaseze birouri de proximitate pentru a reduce traficul.

Nooka Space este disponibil în prezent în două modele de birouri, diferențiate în funcție de dimensiuni.

Nooka One este recomandată celor care își doresc un spațiu individual, pentru o singură persoană.

Nooka Two este adaptată pentru două stații de lucru. Fiecare model are trei opțiuni de echipare, în funcție de nevoile utilizatorului: Yellow, Orange și Blue. 

Birourile compacte Nooka pot fi gestionate prin intermediul unei aplicații mobile și sunt dotate cu mobilier și accesorii de ultimă generație.

Toate facilitățile de producție și tehnologie ale start-up-ului Nooka Space se află în România, la Cluj-Napoca, iar transportul și instalarea birourilor mobile sunt gratuite.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...