Glovo livrează și în Corbeanca și localitățile învecinate

Glovo va putea fi folosit începând de astăzi și de locuitorii din Corbeanca, a 25-a localitate în care aplicația de servicii de livrare rapidă se extinde.

Serviciile de livrare sunt disponibile și pentru localitățile din proximitate, respectiv Ostratu, Tamași, Petrești, Săftica și Otopeni. În plus, săptămâna trecută, Glovo a extins aria de acoperire din București, curierii putând acum livra orice și în Tunari, Mogoșoaia și Bragadiru.

În primă fază, locuitorii din Corbeanca au acces la produsele restaurantului McDonald’s și la categoria “Curier Rapid”. Urmează ca în aplicație să fie adăugate noi opțiuni în curând – Mâncare, Magazine, Supermarket, Drogherie și Băuturi.

„Corbeanca este a 25-a localitate în care ne extindem în România, încă o ocazie de a sprijini economia locală. Colaboratorii Glovo din regiune pot obține venituri foarte bune în această perioadă; un curier partener poate câștiga 4.000 de lei pe lună, un venit mai mare decât salariul mediu pe economie, cu același număr de ore lucrate”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo România.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...