Glovo a ajuns la 13.000 de locații partenere în 68 de orașe din țară

Până la finele lunii iunie 2022, Glovo a atras în platformă peste 13.000 de parteneri activi în 68 de orașe, din care 18 orașe adăugate de la începutul anului.

Cea mai mare comandă plasată de la începutul anului este în valoare de 7000 lei, aproximativ 1.400 euro, și este o comandă de la un supermarket.

București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța și Brașov sunt orașele cu cele mai multe comenzi, iar numărul de curieri activi din aplicația Glovo a depășit 8.000 pe lună.

Cele mai populare produse comandate din restaurante sunt, și anul acesta, burgerii, cartofii prăjiți și aripioarele de pui.

În ceea ce privește comenzile din segmentul de comerț rapid, care a crescut cu 28% comparativ cu prima jumătate a anului trecut, cel mai des românii au comandat baxuri de apă plată, pâine și banane, alte fructe și legume.

În prima jumătate a anului 2022, printre cele mai inedite comenzi, plasate în secțiunea „Orice” din aplicația Glovo se numără solicitări precum: „greieri vii pentru o șopârlă”, „șorici de porc de 50 de lei” sau „rochie ciclam cu umerii căzuți”.

CITEȘTE ȘI: Glovo încurajează curierii bicicliști să respecte regulile de circulație

- publicitate -