Globalworth, finanțare de 85 milioane euro pentru proiectele verzi din România  

Globalworth a contractat o finanțare de 85 milioane euro de la IFC, divizia de investiții a Băncii Mondiale pentru proiectele verzi din România.

Împrumutul este pentru o perioadă de 6 ani între Globalworth Holdings Cyprus Limited (o subsidiară a companiei) și IFC în calitate de creditor, compania acționând ca garant.

Finanțarea pe termen lung acordată de IFC va ajuta compania, cel mai mare investitor în spații de birouri din România după valoarea de piață și suprafața închiriabilă brută, să aibă un portofoliu comercial de birouri 100% verde.

Compania are un portofoliu de investiții imobiliare format din active imobiliare comerciale moderne prezente în România și Polonia. Aproximativ 90% din portofoliul companiei este format din proprietăți prietenoase cu mediul.

În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

CITEȘTE ȘI: Marian V. Popa este noul Director General Globalworth pentru România

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...