Gilles Ballot a fost numit noul CEO al Carrefour în România

Carrefour anunță numirea lui Gilles Ballot ca Chief Executive Officer în cadrul operațiunilor din România, începând cu data de 12 februarie 2024. Fostul CEO, Julien Munch, a fost transferat la Carrefour Franța, în calitate de Chief Operating Officer.

Gilles Ballot și-a început cariera în România în cadrul Danone și a continuat cu roluri cheie în Johnson & Johnson și BCG. În 2009, s-a alăturat grupului Carrefour ca Pricing Director. Ulterior a fost numit Director Regional și Director Business Unit Hypermarket în Carrefour Polonia.

În 2012 s-a alăturat echipei Carrefour Italia în rol de Director Achiziții, Marketing și E-commerce. Din octombrie 2022 până în prezent, Gilles Ballot a deținut funcția de Director Achiziții Carrefour Franța.

În prezent, rețeaua Carrefour din România cuprinde aproape 450 de magazine în 113 orașe (în format hipermarket, market, express, discount). Compania are aproximativ 17.000 de angajați pe plan local.

CITEȘTE ȘI: Carrefour TechDays, primul eveniment intern dedicat digitalizării

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...