Ghişeul.ro a depășit pragul de 700.000 de utilizatori

Ghişeul.ro a înregistrat cel de-al 700.000-lea utilizator, o persoană fizică din Timişoara, care şi-a achitat taxele locale prin intermediul platformei.

De la începutul anului, peste 207.000 de utilizatori s-au înscris pe ghiseul.ro, cel mai mare număr de la lansarea acestui serviciu, în 2011.

Începând cu luna ianuarie a acestui an, prin intermediul platformei s-au făcut 679.587 plăţi, în condiţiile în care pe tot parcursul anului 2019 a fost realizat un total de 484.824 plăţi.

În perioada ianuarie – august 2020, numărul total al încasărilor a depăşit 317 milioane de lei, dublu faţă de totalul încasărilor din anul 2019.

Peste 50 de noi tipuri de plăţi au fost adăugate recent, ca urmare a interconectării cu Spaţiul Privat Virtual administrat de ANAF şi prin adăugarea posibilităţii de a achita noi servicii publice precum transportul în comun, salubritatea, energia termică, apa sau canalizarea.

În curând, vor putea fi achitate şi contravaloarea paşapoartelor, a certificatelor de înmatriculare, a autorizaţiilor provizorii şi a permiselor de conducere.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...