GEZE lansează două noi modele de uși glisante nominalizate la „German Design Award” 2015

.
.

GEZE România, liderul în sisteme premium de acționare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, anunță disponibilitatea pe piața locală a două noi modele de uși glisante – ECturn Inside și Slimdrive EMD-F/R, nominalizate pentru ”Premiul German de Design” 2015, datorită design-ului excepțional și funcționalității lor remarcabile.

 

”Anul acesta am remarcat o tendință pozitivă în ceea ce privește creșterea complexității produselor solicitate pe piață, care să răspundă standardelor aplicate în UE: siguranță la incendiu, asigurarea căilor de evacuare, barrier-free building,etc, fapt pentru care urmează să integrăm în portofoliul local două noi produse premium, ECturn Inside și Slimdrive EMD-F/R, nominalizate pentru ”Premiul German de Design” 2015. Până în prezent am reușit să livrăm variante ale acestor produse către proiecte importante, precum: Petrom City, Lidl sau Mega Image”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

 

ECturn Inside: Accesibilitate – integrare „invizibilă”

Accesibilitate și siguranță – combinate cu o libertate maximă de design: reprezintă noul sistem de acționare pentru uși batante ECturn Inside. Datorită dimensiunilor reduse, acționarea poate fi integrată în foaia sau în tocul ușii, iar, astfel, nu vor exista compromisuri în ceea ce privește aspectul ușii. Acționarea poate fi instalată pe o gamă variată de foi de ușă având grosimea minimă de 55 mm, lațimea de până la 1.100 mm și greutatea de până la 125 kg. O gamă versatilă de funcții speciale, precum controlul la distanță sau semnalele acustice, face posibilă varietatea în utilizare. Sistemul ECturn Inside poate funcționa în modurile economic și automat. În modul economic, sistemul acționează ușile batante la o viteză redusă, asigurând astfel nivelul de siguranță adecvat. Senzorii de siguranță suplimentari pot fi conectați cu ușurință datorită interfețelor standardizate. În cazul unei pene de curent, o baterie reîncărcabilă opțională garantează un nivel maxim de siguranță, în același timp, ușa putând fi deschisă manual.

Soluție elegantă: ascuns în tocul ușii, sistemul de acționare automată a ușii glisante ECturn Inside de la GEZE deschide ușile ușor și în condiții de siguranță.

 

Slimdrive EMD-F / R: securitate versatilă și eleganță sub o singură formă

O soluție estetică cu performanțe optime de securitate: sistemul de acționare automată Slimdrive EMD-F/R pentru uși simple sau duble, care oferă siguranță suplimentară, având ca punct forte aspectul estetic. Un senzor de fum integrat este ascuns în design-ul liniar al capacului de acoperire, care are o înălțime totală de numai șapte centimetri. Această soluție flexibilă se adaptează la orice ușă și oferă o securitate sporită în caz de incendiu. Slimdrive EMD-F / R a primit premiul pentru inovație, precum și titlul de „Cel mai bun produs din 2014”.

 

 

 

 

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...