GEZE echipează Prima Shops Oradea cu sisteme de uși glisante antiefracție

GEZE a echipat  cea mai recentă galerie comercială – Prima Shops Oradea – cu uși glisante Slimdrive SL RC2 cu clasă antiefracție RC2, performante și cu design minimalist, construite și adaptate traficului specific centrelor comerciale.

Cu un aspect elegant și modern, ușile glisante devin o parte principală în proiectele arhitecturale contemporane datorită eficienței funcționale și a spațiului redus ocupat. În plus, utilizarea sticlei în realizarea acestora permite accesul luminii naturale și îndeplinirea criteriilor optice, des întâlnite în centrele comerciale.

Versiunea din seria de acționări ale gamei Slimdrive se remarcă prin înălțimea de construcție de numai 7 centimetri, ce oferă posibilități de aplicare variate, dar și o adaptabilitate în orice tip de arhitectură a clădirii.

Sistemul automat de uși glisante Slimdrive SL cu clasă antiefracție RC2, cât și versiunea SL-FR RC2, utilizată pentru căile de evacuare și salvare, devin un impediment important pentru infractori. Acestea au fost special dezvoltate pentru a oferi un plus de confort intrărilor în clădiri, dar mai ales pentru a îndeplini cu succes cerințele sporite de siguranță.

Acestea au fost evaluate conform clasei de rezistență RC2, fiind astfel recunoscute pentru clasificarea antiefracție admisă la nivel european sub numele de RC2. Acest lucru înseamnă că pot rezista încercărilor de a fi deschise cu ajutorul diverselor instrumente și, de asemenea, pot suporta sarcini statice și dinamice. Iar companiile de securitate pot câștiga mai mult timp pentru a reacționa la astfel de incidente.

Ușile glisante RC2 sunt utilizate în special în bănci, farmacii, magazinele de bijuterii, stațiile de benzină, dar și în clădirile de IT.

„Propunerea consultanților noștri pentru acest sistem de uși vine ca răspuns la noile cerințe pentru soluții profesioniste, integrate, cu performanțe tehnice, dar și estetice.  Ușile GEZE Slimdrive SL RC2 livrate pentru Prima Shops Oradea sunt special concepute și recomandate pentru acest tip de proiect, fiind cele mai avansate sisteme de uși glisante din portofoliul nostru. Acest tip de produse denotă preocuparea beneficiarului pentru soluții de calitate și ne bucurăm că Prima Shops Oradea beneficiază de cele mai noi tehnologii”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

GEZE România a mai furnizat sisteme de uși automate și altor centre comerciale, dintre care amintim: ParkLake Shopping Center, Veranda Mall, Palas Mall Iași, Iulius Mall Timișoara, Coresi Mall Brașov sau Maritimo Constanța.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...