Geze, afaceri de peste trei milioane de euro

GEZE România a încheiat anul financiar 2015-2016 cu o cifră de afaceri ce depășește 3 milioane de euro, înregistrând o creștere de 21% față de anul precedent.

Pentru noul an financiar, început la 1 iulie 2016, compania mizează pe o creștere temperată a vânzărilor, de 8-10%, această majorare fiind bazată atât pe proiectele aflate în derulare, precum și pe dinamica pieței.

„Anul financiar 2015-2016 s-a bazat pe dezvoltarea proiectelor din segmentul clădirilor de birouri, a rețelelor de hypermarketuri, ansamblurilor comerciale și centrelor medicale private, dar și pe modernizarea proiectelor existente. Cu toate acestea, rezultatele obținute se datorează în special pieței sistemelor de evacuare a fumului și gazelor fierbinți, gama produselor de desfumare atingând o dublare a volumelor comparativ cu anul financiar 2014-2015”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

GEZE își concentrează activitatea la nivel național pe două segmente de piață importante, retail și office, datorită gamei de produse, a sistemelor complete pe care le oferă, precum și experienței și know-how-ului echipei de consultanți de proiect. De altfel, o mare parte din vânzările companiei în acest an financiar au fost susținute de aceste segmente de piață, GEZE echipând numeroase centre comerciale de tip „Mall”, lanțuri de magazine de tip „hypermarket”, precum și clădiri și parcuri de birouri din întreaga țară.

În cadrul business-ului, o creștere mai pronunțată a înregistrat-o segmentul de servicii after-sales, clienții devenind tot mai interesați de calitatea operațiunilor de mentenanță și a intervențiilor la cerere. Astfel, în ultimul an, divizia de service și mentenanță a companiei și-a îmbunătățit rezultatele cu aproximativ 30%.

Geze, investiții în 2016

Compania continuă investițiile în divizia de after-sales și în noul an financiar, prin lansarea unui program propriu pentru certificarea partenerilor de service, care presupune angajarea și instruirea unor tehnicieni chiar la sediul din Germania.

Totodată, anul acesta GEZE va lansa un portal software online dedicat clienților, prin intermediul căruia aceștia pot verifica în timp real statusul echipamentelor aflate în mentenanță, dar și detalii legate de costurile de întreținere. Acest serviciu oferit gratuit clienților GEZE este o metodă simplă de a monitoriza și de a păstra toate informațiile necesare despre fiecare sistem instalat într-o locație.

GEZE oferă o gamă variată de soluții, personalizate în funcție de caracteristicile fiecărui proiect. Astfel, portofoliul GEZE s-a dezvoltat în ultima perioada, cuprinzând proiecte de  referință precum City Park Constanța, Gara Herăstrău, United Business Center (UBC), Romexpo, lanțurile de magazine Profi și Penny Market, Clădirea Hermes și Electronica Office Park (Metroffice). Printre proiectele aflate în desfășurare se regăsesc Park Lake Plaza, Veranda Mall, Globalworth Campus, dar și alte proiecte importante din țară.

- publicitate -