Geze a lansat un sistem nou de uși glisante

Noul sistem manual de uşi glisante Levolan 120, dezvoltat de compania germană GEZE, reprezintă soluția inovatoare pentru amenajarea spațiilor interioare ale birourilor sau ale clădirilor rezidențiale.

Ca variantă îmbunătățită a sistemului Levolan 60, uşile glisante Levolan 120 extind gama de aplicare, fiind adecvate pentru deplasarea canaturilor cu o greutate de până la 120 kilograme. Alături de performanțele tehnice, produsul se remarcă prin aspectul său elegant şi designul minimalist, care permit adaptarea sistemului la orice situație de montare.

“Levolan 120 este un sistem inteligent, care asigură o utilitate sporită, rezistență mare la sarcini şi surprinde prin aspectul de excepție. Deşi elementele de bază rămân aceleaşi ca ale sistemului Levolan 60, noul sistem beneficiază de consolidarea componentelor individuale relevante din punct de vedere al siguranței: protecția împotriva deraierii şinelor, amortizorul, consolele capacului frontal etc.”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

Cu un design premium şi aerodinamic, Levolan 120 prezintă aceleaşi dimensiuni exterioare ca sistemul de feronerie Levolan 60, premiat cu Plus X Award şi ales la categoria sa ca fiind “Cel mai bun produs al anului 2014”. Uşile glisante Levolan 120 reprezintă soluția universal folosită pe o o gamă variată de materiale, de la sticlă, lemn, metal, până la plastic, oferind flexibilitatea de montare în perete, pe plafon, prag, lucarnă sau chiar ascunse în plafon.

Șina de rulare a sistemului, cu o înălțime de numai 50 mm, integrează invizibil tehnologia de montare, însă pentru a oferi un confort sporit, poate include şi sistemul opțional de amortizare prin tragere spre interior cu greutate de 120 kg, Levolan SoftStop. Acesta poate fi integrat fără prelucrarea suplimentară a canatului şi funcționează atât la deschidere sau ȋnchidere, cât şi ȋn ambele sensuri. Alături de fiabilitate şi confort, Levolan 120 menține accentul pe siguranță şi de aceea, la reglarea înălțimii canatului, se activează automat o nouă protecție de mental împotriva deraierii şinelor.

Procesul de montare a sistemului este la fel de facil precum utilizarea uşilor, reglarea feroneriei şi a elementelor de fixare fiind extrem rapidă. Datorită sistemului fix Levolan Smart se reduce numărul de instrumente necesare fixării sistemului şi totodată, se diminuează timpul de instalare. Însă, în ciuda montajului simplu, uşile glisante manuale sunt extrem de rezistente şi au o durată lungă de viață. Sistemul Levolan 120 foloseşte doar profile şi panouri de acoperire din aluminiu anodizat de cea mai bună calitate, primind cerificare pentru 100.000 de cicluri de glisare şi protecție anticorozivă clasa 3 din partea Asociației Germane de Inspecție Tehnică.

Urmărind politica de mediu a companiei, sistemul Levolan 120 nu afectează mediul ȋncojurător şi contribuie la eficiența energetică, fiind un produs dezvoltat în conformitate cu cele mai exigente cerințe şi provocări referitoare la protecția mediului ȋnconjurător.

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...