Gestionează procedura de induction onboarding cu un soft de administrare de personal

Induction Onboarding este procesul prin care noii angajați se integrează în companii, intră în contact cu sistemul de lucru, se acomodează cu modul în care se desfășoară activitatea și politicile interne ale companiei în care tocmai s-au angajat.

Odată cu dezvoltarea soluțiilor IT precum cea a unui un soft administrare personal s-a adaptat și acest proces pentru a se facilita munca.

Soft administrare personal  ghidează-ți angajații digital în primele zile de lucru

Știm cu toții că primele zile de lucru într-o nouă firmă sunt destul de inconfortabile. Sunt multe informații pe care trebuie să le asimilezi într-un interval de timp scurt, cunoști oameni noi și, cel mai adesea ești nevoit să te familiarizezi cu noi politici și noi sarcini. Ei bine, un soft de administrare personal care oferă funcționalitatea de induction onboarding sintetizează toate informațiile în format digital, iar angajații au libertatea de a analiza tot ce se petrece în companie, putându-se adapta mai rapid la noul sistem.

Birocrația este eliminată, iar angajații sunt conectați mai ușor cu sistemele tehnologice existente și au ocazia să exploreze spațiului în care noul angajat își va desfășura activitatea.

Induction Onboarding cu True HR – oferă angajaților module de învățare digitale

Cu siguranță în acest deceniu atât de tehnologizat ar fi păcat să nu profităm de avantajele pe care ni le aduce digitalizarea, chiar dacă în unele domenii îșți face simțită prezența. True HR, soft administrare personal cu o experiență de 24 de ani și 19 module asigură facilitarea procesului de induction onboarding.

Aplicația asigură module de învățare în format electronic, fie documente informative sau chiar filmulețe și sondaje sau teste. Managerul poate astfel urmări parcursul angajatului, iar angajatului i se permite acomodarea la noile realități în timp, putând reveni ori de câte ori este necesar asupra materialelor pentru a fixa informația.

Scopul acestei funcționalități este de a ușura integrarea angajaților în noua companie pentru a reuși să își asume sarcinile, astfel încât să aibă rezultate profitabile cât mai curând posibil.

Fiind un soft atât de complex este necesar să știi că se poate configura exact după necesitățile fiecărei afaceri. Dar pentru a afla toate detaliile despre softul de administrare personal True HR, ia legătura cu specialiștii la telefon 0720 534 424 sau pe mail [email protected].

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...