Geometrik Build va investi 20 de milioane euro în proiectul South Side Residence Constanța

Geometrik Build va investi 20 de milioane euro în primul proiect de anvergură din zona de sud a Constanței, South Side Residence.

Ansamblul va avea 384 de apartamente livrate în două faze: prima, cu 192 unități, este deja în construcție și va fi livrată în septembrie 2022. Lucrările pentru faza a doua, cu alte 192 apartamente, vor începe în luna august a acestui an, având termen de finalizare mai 2023.

Parterul celor șase blocuri va fi rezervat spațiilor comerciale, integrând astfel în proiect diverse funcțiuni cum ar fi farmacie, bistro, supermarket sau grădiniță.

South Side Residence este situat pe strada General Ioan Eremia, în partea de sud a orașului, zona Veterani. În imediata apropiere se află sensul giratoriu spre Eforie și magazine Auchan, Metro, Brico Depot.

Prețurile apartamentelor de două camere, 70 mp construiți, pornesc de la 62.880 euro + TVA. Pentru cele de trei camere, 100 mp construiți, prețurile încep de la 85.100 euro + TVA. Fiecare apartament beneficiază de câte două balcoane.

Toate apartamentele au băi ventilate natura, încălzire în pardoseală, duș tip „walk in” cu sticlă securizată și sistem de aer condiționat.

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...