Genesis Property înființează propria echipă de pompieri în Novo Park

Genesis Property continuă seria de măsuri ce vizează protejarea clădirilor la situații adverse și imprevizibile și înființează propria echipă de pompieri în Novo Park.

Formată din 10 profesioniști specializați în situații de urgență și protecție civilă, noua echipă de pompieri este autorizată ISU.

„Constituirea propriei echipe de pompieri în Novo Park crește nivelul de siguranță în cadrul celor șapte clădiri din parc. Echipa este responsabilă atât cu prevenirea, cât si cu intervenția rapidă în cazul situațiilor de urgență,” spune Victor Crețu, Facility Manager, Novo Park.  

Pompierii Novo Park vor avea echipamente complete de intervenție, aparate de respirat cu aer comprimat, accesorii pentru trecerea apei (furtunuri, hidranți portativi) și accesorii pentru deblocare.

În Novo Park lucrează 10.000 de angajați

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din București, dezvoltat de compania Geneisis Property în zona de birouri Pipera, si gazduieste aproape 10.000 de angajati.

Complexul este format din șapte clădiri cu o suprafață utilă totală de închiriat de 75.000 de metri pătrați de spații de birouri clasa A.

În prezent, chiriasii parcului includ companii internaționale de top precum HP, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Luxoft, Garanti BBVA.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...