Generali Asigurari lanseaza Eurocasa FlexiPlus

Pentru a veni in intampinarea clientilor cu un produs adaptat nevoilor acestora, dar in acelasi timp convenabil ca pret, Generali a lansat o noua asigurare facultativa a locuintei – Eurocasa FlexiPlus.

Pe langa riscurile acoperite de oferta standard, compania le ofera acum clientilor posibilitatea de a include in asigurare riscuri suplimentare, in schimbul unor prime avantajoase.

Eurocasa FlexiPlus se adreseaza atat proprietarilor, cat si chiriasilor, cota de prima fiind unitara pentru apartamente, case sau vile. Riscurile acoperite prin pachetul de baza sunt: incendiu, explozie, trasnet, caderea aeronavelor, lovirea de vehicule rutiere, daune provocate de fum, gaz sau vapori si calamitati naturale (cutremur, inundatii si aluviuni, prabusiri si/sau alunecari de teren, fenomene atmosferice, grindina, greutatea stratului de zapada).

De asemenea, pe langa riscurile standard, clientii beneficiaza in acelasi pret si de asigurarea de raspundere civila fata de terti, asigurarea pentru anularea calatoriei in strainatate in cazul unei daune care face imposibila deplasarea si includerea automata in asigurare a bunurilor achizitionate in timp.

In plus, in schimbul unor prime avantajoase, Eurocasa FlexiPlus poate acoperi si daunele produse la instalatiile de apa, riscul de furt si talharie si raspunderea civila a familiei extinsa.

„Eurocasa FlexiPlus este un produs simplu si flexibil, avand un pret foarte bun pentru riscurile acoperite. Practic, clientii isi pot construi singuri produsul, in functie de necesitatile individuale si de profilul locuintei. Astfel, platesc un pret corect pentru riscurile la care sunt expusi. In plus, pachetul de clauze suplimentare este foarte atractiv, beneficiarii fiind protejati impotriva unei game extinse de riscuri”, a explicat Adrian Marin, Director General-Adjunct Generali Asigurari.

Plata primei se poate realiza integral ori in rate semestriale sau trimestriale, in functie de posibilitatile clientului. Pentru plata integrala anuala, compania acorda o reducere de 5%. Mai mult, clientii care detin si alte asigurari la Generali beneficiaza de reducere de 10% la Eurocasa FlexiPlus si de tarife speciale pentru alte polite.

„Lansarea de produse inovatoare si relevante fac parte din strategia noastra de raspuns la nevoile clientilor. Generali este recunoscut ca fiind unul dintre principalii jucatori in piata de asigurari de proprietati, avand o reputatie extrem de buna in ceea ce priveste solutionarea rapida a daunelor, indiferent de valoarea acestora. Avem capacitatea si flexibilitatea necesare pentru a raspunde prompt oricaror solicitari venite din partea clientilor nostri, atat prin forta noastra de vanzari, cat si prin intermediul partenerilor”, a incheiat Adrian Marin.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...