GEFCO își mută sediul central în noul Campus 6.1 Politehnica

GEFCO își mută în toamna acestui an birourile sediului central în prima clădire a complexului Campus 6.

Angajații GEFCO au avut ocazia să aleagă clădirea ce le va fi „casă” în următorii ani, iar opțiunea lor a fost, într-o majoritate semnificativă, Campus6.1.

Abordarea noastră asupra clădirilor de birouri este unică pentru piața autohtonă. Skanska România construiește spații futureproof care tind să devină destinații complexe ce oferă facilități diverse și depășesc statutul de locuri unde oamenii își desfășoară activitatea. Acest lucru a rezonat cu cel mai recent chiriaș al nostru care este unul dintre cei mai importanți operatori de logistică și transport de autovehicule din România, fapt materializat în alegerea Campus 6.1.  ca sediu în care să-și desfășoare activitatea” declară Aurelia Luca, Managing Director al Skanska Property România.  

Suprafața închiriată de GEFCO România totalizează 680 metri pătrați.

GEFCO România a avut sediul în partea de Nord a Bucureștiului încă de la înființare, însă cu timpul această zonă s-a aglomerat foarte mult, iar accesul a devenit din ce în ce mai anevoios.  Astfel  ideea de a ne muta într-o altă parte a orașului a fost luată în calcul. Infinite Proximity by GEFCO este o directie  foarte importantă  a culturii organizaționale GEFCO pe care o  prețuim foarte mult și de aceea am ținut să ne consultăm cu toți angajații în cadrul companiei noastre.  Împreună am recunoscut avantajele oferite de Campus 6.1. Clădirea  s-a clasat în topul preferințelor, atât din punct de vedere al amplasării, datorită proximității metroului, a distanței mici  față de agenția noastră din Joița și a Universității  Politehnica, zonă cu mult potențial în ceea ce privește recrutarea de noi  talente, dar și datorită dotărilor de care beneficiază clădirea, ținând cont că este o clădire “verde”, declară Jérôme Chevrolet, Balkans Area Manager și Director General al GEFCO România și Bulgaria.

Compania GEFCO România este prezentă pe piața locală de 13 ani și deservește anual 350 de clienți. În prezent, GEFCO România activează prin intermediul a  șase puncte logistice și operează transportul pentru peste 60%  din totalul vehiculelor finite produse în România.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...