Gebruder Weiss, 22.400 mp de spații logistice și birouri în P3 Bucharest A1

P3 Logistic Parks a semnat prelungirea contractului de închiriere cu Gebruder Weiss România pentru 22.400 metri pătrați de spații logistice și de birouri în parcul P3 Bucharest A1.

Rețeaua Gebruder Weiss de pe teritoriul țării numără 9 terminale logistice și de cross-docking situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova. P

ortofoliul de servicii s-a extins în ultimii ani, incluzând în prezent transport rutier, feroviar, aerian și maritim, soluții logistice și de depozitare.

Serviciul Home Delivery lansat în 2018 cuprinde livrarea comenzilor online direct la adresa consumatorului final, vizând în special produse de mobilier, materiale de construcții sau electronice.

Acest serviciu include posibilitatea livrării seara sau în zilele de sâmbătă (în anumite zone), până în interiorul locuinței și manipularea mărfurilor de către echipe de câte două persoane. În România, numai prin acest serviciu Home Delivery, Gebruder Weiss a efectuat 50.000 de transporturi în 2019.

P3 Bucharest A1, cel mai mare parc multifuncțional din oraș

P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 380.000 de mp.

Acesta cuprinde 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 de mp de spații logistice, cu livrare potențială în decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centură și conexiune directă spre coridorul paneuropean 4.

P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, o locație logistică excelentă la periferia nord-vestică a Bucureștiului. Un nou parc logistic de 80.000 mp – care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...