Gealan a utilat două case situate pe domeniul regal Săvârșin

.
.

Gealan a fost ales de către Casa Regală a României ca partener oficial în furnizarea de ferestre și uși pentru renovarea a două clădiri situate pe Domeniul Regal de la Săvârșin: Casa Musafirilor și Casa Intendentului.

 

”Casa Musafirilor și-a redobândit identitatea și a devenit mai elegantă și mai funcțională decât a fost vreodată, în cei 165 de ani de existență. Acest lucru a fost posibil datorită generozității și competenței dumneavoastră. Regina și cu mine am inaugurat edificiul în ziua de 8 august 2014 și vă felicităm pentru rezultatul muncii voastre, remarcabil și durabil”, a declarat Majestatea Sa Regele Mihai I.

 

”Suntem onorați că Altețele Voastre Regale au ales în renovarea a două clădiri de pe Domeniul Regal de la Săvârșin ferestrele Futura, fiind un semn de recunoaștere și de apreciere a calității produselor și serviciilor Gealan. Am reușit să respectăm întocmai exigențele arhitectului de construcție a proiectului prin furnizarea unor ferestre inovatoare, care să îmbine nevoia funcțional – estetică, folosind ultimele tehnologii ale ferestrelor”, a declarat Aurel Vlaicu, Director General Gealan România.

 

Specialiștii Gealan au realizat în premieră pentru Casa Musafirilor și Casa Intendentului ferestrele Futura, cu îmbinarea profilelor la unghi de 90 de grade și cașerarea cu decor lemn în nuanță de nuc pe întreaga suprafață a profilului, inclusiv pe interior, din dorința de a oferi aspectul autentic al ferestrelor tradiționale.

 

Ferestrele Futura integrează cele mai moderne tehnologiile și inovații STV, IKD, care oferă o valoare Uf unică pe piață, de 0,89 W/m²K. În plus, adâncimea mare de construcție de 82,5 mm, cele șase camere ale profilului de toc și cercevea și trei planuri de etanșare sunt garanții ale izolării termice uimitoare. Acest produs demonstrează așadar că poate fi utilizat în egală măsură și pentru renovările construcțiilor.

 

Casa Musafirilor a fost reconstruită pe parcursul a trei luni sub coordonarea arhitectului Emilian Cordoș, de administrarea proiectului s-a ocupat dl Ion Tucă, directorul Casei Majestății Sale, iar pe teren au gestionat proiectul dnii Radu Ghină, consilier regal, și Sebastian Brînzaș, intendentul castelului.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...