Garanti și-a prelungit contractul cu Novo Park

sursa foto: inventmedia.ro
sursa foto: inventmedia.ro

Garanti şi-a prelungit cu cinci ani contractul de închiriere pentru sediul din cadrul parcului de afaceri Novo Park, dezvoltat de compania Genesis Development în zona Pipera.

Grupul Garanti, care reuneşte GarantiBank, Garanti Leasing, Garanti Credite de Consum şi Garanti Credite Ipotecare, ocupă o suprafaţă închiriabilă de 7.200 mp în clădirea F a complexului de birouri Novo Park.

„Prelungirea contractului de închiriere este, pentru orice proprietar de spaţii de birouri, cea mai importantă recunoaştere a calităţii serviciilor oferite. 2013 a fost un an foarte bun pentru Novo Park: am reînnoit contracte existente şi am asistat la extinderea companiilor Luxoft şi Infineon, însă în acelaşi timp am atras noi chiriaşi, precum Sodexo şi am obţinut ratingul BREEAM Very Good, cea mai relevantă certificare la nivel global în ceea ce priveşte clădirile verzi”, a afirmat Liviu Tudor, preşedintele companiei Genesis Development.

Clădirea F are o suprafaţă închiriabilă de 24.000 mp, desfăşurată pe zece etaje de birouri şi şase niveluri de parcare, Grupul Garanti ocupând trei etaje.

Parcul de afaceri Novo Park este format din şapte clădiri de birouri, cu o suprafaţă de aproximativ 75.000 mp închiriabili şi are un grad de ocupare de 98%. Printre chiriaşii Novo Park se află: Hewlett-Packard (HP), Procter & Gamble (P&G), Mondelez România (cunoscută anterior sub denumirea de Kraft Foods), Grupul Garanti România, Ringier, Sodexo, Infineon Technologies, Yokagawa, Luxoft şi UniCredit Business Integrated Solutions.

„Ne bucurăm să fim parte a procesului de dezvoltare a companiilor chiriaşe şi să putem oferi cele mai bune condiţii de lucru pentru cei aproape 10.000 de angajaţi care lucrează în complexul de birouri Novo Park”, a adăugat Liviu Tudor.

În acest an, Novo Park şi West Gate, proiect dezvoltat de Genesis Development în cartierul Militari, au obţinut certificarea BREEAM Very Good, devenind primele parcuri verzi de birouri din România. Genesis Development deţine astfel cea mai mare suprafaţă de spaţii de birouri verzi de pe piaţa locală.

- Publicitate -

Ultimele

Românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Gospodăriile românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre...