All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni, 19 aprilie, 2021
-PUBLICITATE-

Garanti BBVA oferă asigurări de sănătate tuturor angajaților săi

Garanti BBVA a încheiat un parteneriat cu Signal Iduna, prin care va oferi tuturor angajaților săi asigurare de sănătate cu acoperire vastă.

Asigurarea reprezintă un supliment la actualul abonament medical, de care beneficiază deja toți angajații Garanti BBVA și poate fi extinsă și pentru membrii familiilor lor.

Aceasta va acoperi spitalizarea și intervențiile chirurgicale, bolile grave și tratamentele oncologice.

Polița acoperă, printre altele, indemnizația de spitalizare continuă și tratamentele medicale.

Alte servicii acoperite includ indemnizația de spitalizare, a doua opinie medicală, chirurgie plastică reconstructivă și tratamente alternative. A

ngajații Garanti BBVA România vor putea utiliza asigurarea în peste 1.200 de clinici și spitale medicale private din România, dar și în unități din Europa și Turcia, pentru anumite tratamente.

Poliția de asigurare garantează că persoana asigurată va primi contravaloarea costurilor serviciilor medicale care nu sunt acoperite de sistemul public de sănătate.

Segmentul asigurărilor de sănătate a înregistrat o dinamică pozitivă în primele trei trimestre ale anului 2020, cu o creștere de aproximativ 18%, ajungând la aproximativ 351 milioane lei.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI