Gant a deschis un magazin dedicat bărbaților

.
.

GANT a deschis un magazin in Promenada Mall Bucuresti. Spatiul este localizat la etajul 1, are o suprafata de 81 mp si este cel de al 4-lea magazin GANT deschis in Romania.

In noul magazin GANT dedicat barbatilor, clientii sunt invitati sa descopere colectia GANT pentru barbati toamna-iarna 2013/2014, un mix armonios intre stilul casual american si detalii stilistice tipic europene. Colectia GANT abordeaza trei teme principale: New York Stories, Collegiate si Luxury.

Marca GANT este astazi prezenta in peste 60 de taricu peste 740 de magazine si 4.000 de comercianti selectati de nivel premium. Colectiile GANT includ imbracaminte pentru barbati, femei si copii. In plus, sub egida GANT sunt licentiate ceasuri, incaltaminte, ochelari, parfumuri, lenjerie intima si obiecte de decoratiuni interioare.

In Romania, brandul GANT este prezent in Bucuresti prin magazinele din Bucuresti MallBaneasa Shopping City si Promenada Mall, in Polus Center Cluj Napoca si inCity Park Mall Constanta.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...