Gama Deluxe revine cu noi delicatese în magazinele Lidl

Lidl dă startul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă, cu noua gamă Deluxe, disponibilă din 12 noiembrie în magazinele din toată țara.

Jamon-ul Serrano Reserva, creveții Jumbo Black Tiger, homarul, caviarul de sturion și selecţia de dulciuri fine sunt doar câteva dintre preparatele din gama Deluxe care oferă o experienţă culinară desăvârşită pentru un final de an îmbelşugat.

Pentru o experiență culinară cu adevărat deosebită alături de cei dragi, gamaDeluxe oferă și anul acesta o specialitate unică, Jamon Serrano Reserva (299,90 lei/6.5~7.5 kg), o specialitateiberică din carne de porc, maturată timp de 12 luni. Acesta este ambalat alături de un suport special din lemn, cuțitși ascuțitor pentru cuțit și poate fi comandat printr-un simplu apel la0800.896.622 sau completând formularul online de pe surprize.lidl.ro/jamon. 

Din gama specialităților Deluxe disponibile în magazinele Lidl din toată țara nu lipsesc: inelele de creveți cu sos chili (24,99 lei), pastele cu condimente (7,99 lei), șunca de Praga autentică, cu origine Cehia (37,99 lei) sau caviarul de sturion (49,99 lei). Pentru finalul mesei, sau pentru o gustare dulce, gama Deluxe cuprinde o varietate de delicii, precum selecția de fructe și nuci în ciocolată (14,99 lei), profiterol cu o umplutură de cremă ușoară, învelită în ciocolată amăruie (11,99 lei)  sau tort cremos de frișcă (21,99 lei).

Ca în fiecare an, pentru a-i surprinde pe cei dragi cu preparate festive, Chef Florin Dumitrescu propune o serie de rețete cu inspiraţie internaţională, precum un aperitiv festiv cu camembert și icre de somon, homar și conopidă coaptă cu oțet balsamic sau o tartă cu brânză și curmale medjoul. Rețetele pot fi explorate în detaliu pe surprize.lidl.ro/deluxe alături de toate produsele din gama Deluxe. 

Gama Deluxe oferă premii speciale la sfârșit de an

La cumpărăturile de minimum 60 lei și cel puțin un produs din gama Deluxe,clienții Lidl pot câștiga marele premiu – un BMW Seria 4 Gran Coupé, 2 x excursiede 2 persoane în Maldive sau 10 x mini proiector smart Nebula Capsule.

- publicitate -