Centrul comercial Galleria Arad este ocupat aproape in toalitate

.

Dezvoltatorul imobiliar GTC a reuşit să închirieze aproape în intregime cei de 33.600 mp din centrul comercial Galleria Arad, cu două luni înainte de deschidere.

„Cu câteva săptămâni înainte de deschidere, centrul comercial este închiriat în proporţie de 99%, urmând să găzduiască aproximativ 100 de branduri internaţionale şi naţionale”, se arată într-un comunicat al GTC, citat de Mediafax si Curierul National.

Printre chiriaşii mall-ului se numără hipermarketul Cora, Flanco, Cinema City, Inditex Group, Pure Fitness, Go Sport şi Peeraj Group.

Alti magazine ce vor fi deschise in noul centru ccomercial sunt Sprider Stores, Sephora, Fox, Levi’s, Kenvelo, Zoo Mania, Daiso Japan, Optinova, Eponge, Calibro, Diverta, Noriel Toys, Leonardo, Jacobs Café, Tina R, Skiny, Gatta, Mondex si Mexton.

„Cred cu tărie că Galleria Arad va deveni o destinaţie de cumpărături şi de distracţie în Arad, iar arădenii nu vor mai fi nevoiţi să mai călătorească în afara ţării pentru brandurile favorite. Lucrările de construcţie sunt foarte avansate şi chiriaşii noştri lucrează de asemenea foarte puternic să finalizeze amenajarea magazinelor în timp”, a declarat, în comunicat, Shimon Galon, directorul executiv al GTC România.

Galleria este al treilea centru comercial din Arad care urmează să fie finalizat, după cele dezvoltate de Atrium Centers şi Red Management, în condiţiile în care mai mult de şase astfel de proiecte au fost anunţate de dezvoltatori înainte de declanşarea crizei financiare.

Centrul comercial este al patrulea proiect Galleria al GTC România, după cele din Buzău, Suceava şi Piatra Neamţ.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...