Proiectul Galileo Olimp Resort & Residences a primit autorizația de construire

Cel de-al doilea proiect de regenerare a zonei de sud a litoralului românesc, Galileo Olimp Resort & Residences, a primit autorizație de construire.

Galileo Olimp Resort & Residences va avea o clădire de 5 etaje cu 173 de apartamente, o esplanadă cu restaurante, magazine tip high street precum și o zonă de promenadă.

Totodată, va oferi diferite facilități pentru rezidenți, precum parcări în subteran, spații de joacă pentru copii, servicii de wellbeing și SPA. Complexul este localizat în centrul stațiunii Olimp, iar finalizarea este prevăzută pentru luna mai 2023.

Interesant este că o parte dintre apartamente sunt prevăzute ca dotare standard cu jacuzzi privat pe terase. Alte tipuri de terase includ spații pentru jardiniere, șezlonguri și mese.

În ceea ce privește accesul în bloc, sistemele de închidere/deschidere sunt operate prin încuietoare inteligentă cu amprentă, card, cod, cheie mecanică și prin aplicație.

Dezvoltatorul CERTION a demarat în luna mai anul acesta și lucrările la primul proiect al companiei, VOGH Olimp, a cărui structură de 13 etaje a fost recent finalizată.

Alături de Vogh și Galileo aflate în construcție, compania mai are alte trei proiecte, Lago Neptun, Pharos Olimp și Solantis Neptun care urmează a fi lansate în perioada următoare.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...