Galeria comericală din ansamblul Belvedere Residence a fost vândută

Este cea mai mare tranzacție cu spații de retail stradal înregistrată în ultimii ani

Dezvoltatorii Belvedere Residence din București au vândut unui investitor privat galeria comercială de la parterul clădirilor din cadrul ansamblului, tranzacție fiind intermediată de Cushman & Wakefield Echinox.

Galeria comercială are o suprafață închiriabilă de aproximativ 6.000 metri pătrați, dezvoltată în patru faze și este deservită de circa 200 de locuri de parcare. Primele trei faze sunt finalizate și sunt ocupate integral.

Printre chiriașii galeriei comerciale se numără Mega Image, Natuzzi Italia, Bang & Olufsen, Husqvarna, Art Granit, Sweat Concept, Libra Bank, Loft Ceramics, Sophia etc

Un element esențial pentru perfectarea acestei tranzacții au reprezentat-o locația proiectului, care oferă o deschidere completă la bulevardul principal, dar și posibilitatea de a utiliza un număr generos de locuri de parcare.

Belvedere Residence este construit pe strada Fabrica de Glucoză, pe latură nordică a lacului Tei și este primul proiect rezidențial de mari dimensiuni din zona Barbu Văcărescu.

În 2022, au fost tranzacționate proiecte de retail în valoare de 325 milioane de euro, comparativ cu 180 de milioane de euro în 2021.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Belvedere Residence, un nou ansamblu rezidențial în Sibiu

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...