Furnizorii marilor retaileri pot încasa facturile emise printr-o platformă

Furnizorii marilor retaileri și ai altor câteva companii multinaționale au acum la dispoziție o nouă alternativă de finanțare a afacerii, prin finanțarea digitală rapidă a facturilor emise clienților.

Sunt eliminate astfel termenele lungi de plată, care în relația cu marile lanțuri comerciale pot ajunge până la 90 de zile, și beneficiază de lichidități pentru a-și menține cash-flow-ul pozitiv.

Soluția este oferită de Instant Factoring și Expert Software

Instant Factoring, start-up fintech românesc de finanțare online prin factoring, și Expert Software, prin platforma EDI ExpertSupplier.com ce operează schimbul electronic de documente între furnizori și – retaileri, au dezvoltat o integrare între cele două platforme online cu scopul de a oferi acces instant la lichidități companiilor care își distribuie produsele în cadrul marilor lanțuri de magazine.

Prin integrarea realizată, furnizorii IKA pot opta să își finanțeze una, mai multe sau toate facturile pe care le emit către un anumit client care își gestionează facturile prin intermediul platformei ExpertSupplier.

Tot procesul de finanțare se desfășoară online, printr-un singur clic furnizorul își încasează banii pe factura emisă retailerului în doar câteva ore.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...