Freshful a livrat peste 38 de milioane de produse în doi ani de activitate

Freshful by eMAG a atins pragul de peste 1.1 milioane de livrări și peste peste 38 de milioane de produse livrate în primii doi ani de la intrarea pe piață, cele mai frecvente fiind fructele și legumele proaspete, cu un total de 1.850 tone.

Cele mai multe comenzi sunt plasate dimineața, între orele 10:00 – 14:00, cu livrare în a doua parte a aceleași zile, dar și între 20:00 – 22:30, cu livrare a doua zi dimineața, începând cu ora 7:00.

În medie, oamenii alocă pentru coșul de cumpărături cu produse alimentare până la 720 de lei, în timp ce clienții loiali care comandă săptămânal depășesc bugetul lunar de 1.250 lei.

Metoda preferată de plată este online cu cardul – peste 65% din comenzile plasate în platformă. Dintre comenzile cu plata la livrare, mai mult de jumătate sunt achitate la POS, iar 5% din comenzi sunt plătite cu cardul electronic de tichete de masă.

Din cei din 700 de angajați ai companiei, 550 sunt responsabili de comenzi și livrare, iar într-o perioadă normală poate asigura un flux de 4.000 de comenzi pe zi. Flota de mașini pentru livrare este de 180 autovehicule.

CITEȘTE ȘI: O parte din echipa Uber Eats se alătură platformei Tazz by eMAG

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...