Fresh Veg pregătește 500.000 de produse de Paște

  • Fresh Veg, o companie locală care produce legume și fructe pentru retail, se pregătește pentru sărbătoarea Paștelui cu aproximativ 500.000 de produse.
  • Producătorul vizează extinderea, iar până la sfârșitul acestui an va ajunge la o suprafață de până la 15.000 de metri pătrați de solarii.

În fiecare an, în săptămâna dinaintea Paștelui, Fresh Veg a pregătit livrarea a aproximativ 400.000 legături de ceapă verde, mărar, pătrunjel, leuștean și aproximativ 80.000 de fire de salată verde. Acestea ajung în marile lanțuri de retail din România.

Compania are în vedere dezvoltarea fermei, dar și creșterea parteneriatelor cu marile lanțuri din retail. În prezent lucrează la extinderea suprafeței acoperite cu încă 3.000 de metri pătrați, astfel că, în luna mai, la finalizarea lucrărilor de amenajare, va ajunge la 10.000 de metri pătrați de teren pentru solarii, urmând ca până la finalul anului să completeze această suprafață cu alți 5.000 de metri pătrați.

Mai mult decât atât, Fresh Veg are o strategie de conversie la produse bio pentru două hectare de teren. Pentru cei doi ani cât durează conversia, compania planifică în 2021 o recoltă de ardei kapia, ardei gras, vinete și dovlecei cu zero reziduuri, urmând ca în 2022 să aibă prima producție bio 100%.

Fresh Veg are în portofoliu 14 produse proaspete, dintre care 5 disponibile tot anul

Compania produce 14 tipuri de verdețuri și legume fresh printre care pot fi menționate salată verde, mărar, pătrunjel, leuștean, spanac, ridichi, ceapă verde, usturoi verde, varză albă, conopidă, broccoli,  căpșuni, pepene verde și galben. Dintre acestea, cinci sunt disponibile pe toată durata anului: salată verde, mărar, pătrunjel, ridichi, ceapă verde, leuștean.

În 2019, Fresh Veg a vândut 1.560.000 de legături (ceapă verde, ridichi, mărar, pătrunjel și leuștean), 600 tone de varză albă și 1.140 tone de pepene verde, iar pentru anul acesta se așteaptă la o creștere a cantității comercializate de cel puțin 15% pentru că va începe colaborarea cu încă un mare lanț din retail.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Mai puțin de jumătate dintre angajați se așteaptă la o primă de Paște

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...