French Revolution deschide al treilea magazin din rețea în The Bridge 3

French Revolution, companie românească specializată în producerea de ecleruri, anunță închirierea unui spațiu la parterul The Bridge 3. Unitatea din The Bridge 3 se alătură celorlalte două locații French Revolution situate lângă Ateneul Român și în clădirea de birouri Aviatorilor 8 din Piața Victoriei.

Deschiderea celui de-al treilea magazin French Revolution este un pas firesc în strategia de dezvoltare a companiei”, declară George Panaitescu, co-fondator și acționar French Revolution. Spațiul de la parterul clădirii The Bridge 3 ne oferă toate facilitățile dorite, zona este în plină dezvoltare și suntem bucuroși să putem contribui la crearea micro-universului dezvoltat de Forte Partners.”

Forte Partners continuă să dezvolte The Bridge 3 și să se ocupe de închirierea spațiilor de birouri, după ce, în august 2018, a semnat vânzarea integrală a proiectului de birouri de 80.000 metri pătrați închiriabili către grupul Dedeman, consemnând cea mai importantă tranzacție de real estate din 2018.

Prima fază a fost închiriată integral către chiriași precum BCR și IBM. A doua fază este închiriată 100% si predată chiriașilor, printre care se numără companii precum UPC, Schlumberger și Medicover. A treia fază este închiriată în proporție de 80%.

Primele două faze ale proiectului au primit certificarea LEED Platinum, iar faza a treia tinteste o clasificare LEED Gold.

- Publicitate -

Ultimele

Octombrie a fost cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România

Octombrie a fost de departe cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România din punctul...