Freedom, un nou concept de evenimente drive-in la Sibiu

În 8 august se lansează Freedom, un nou concept de evenimente de tip drive-in, ce va aduce publicului sibian concerte și piese de teatru, vreme de opt weekenduri consecutive (8 august – 30 septembrie).

Locația de desfășurare a evenimentelor se află în vecinătatea Fabricii de Cultură, bine-cunoscută publicului ca un centru alternativ pentru educație și se întinde pe o suprafață de 41.000 mp.

Spațiul are o capacitate de peste 500 de autovehicule, cu posibilitatea ocupării a trei locuri în fiecare mașină, fără a fi impusă purtarea măștii timp de 4 ore.

Astfel, se va asigura accesul a minim 1.500 de persoane, respectând normele de distanțare socială impuse de legislație.

Food court

De asemenea, în cadrul locației va fi amplasată o structură tehnică masivă (scenă 20x15m, video 200mp, lumini inteligente 100 buc.) în așa fel încât spectatorii să poată beneficia de vizibilitate maximă a evenimentelor.

Sunetul va fi transmis pe frecvență radio achizitionata în fiecare mașină, dar și un food court diversificat. Produsele se comandă printr-o aplicație online.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...