Frații Pavăl (grupul Dedeman), cumpără proiectul de birouri Dacia One

Valoarea tranzacției se situează în jurul sumei de 50 milioane euro, fiind al treilea proiect de birouri cumpărat de Pavăl Holding

Colliers a intermediat vânzarea proiectului de birouri Dacia One, dezvoltat de ATENOR, către Pavăl Holding, proprietarul Dedeman.

Valoarea tranzacției se situează în jurul sumei de 50 milioane euro, fiind al treilea proiect de birouri cumpărat de frații Pavăl.

Celelalte două proiecte sunt The Bridge București și The Office Cluj-Napoca. Portofoliul companiei depășește acum 150.000 metri pătrați de spații de birouri.

Situat în centrul Bucureștiului, la intersecția dintre Calea Victoriei și Bulevardul Dacia, proiectul de birouri de clasă A Dacia One are o suprafață închiriabilă de aproximativ 15.000 mp.

Proiectul integrează și clădirea monumet istoric cunoscută sub numele Casa Cesianu, care a fost complet renovată.

Principalul chiriaș al proiectului pre-închiriat în totalitate este ING Tech, alături de alți chiriași, precum compania de avocatură Noerr și ESS.

Anul acesta, grupul belgian ATENOR a vândut și proiectul Hermes Business Campus, din nordul Bucureștiului, către fondul de investiții ungar Adventum Group.

Totodată, ATENOR continuă lucrările de construcție la complexul de birouri Expo din zona Expoziției care va avea o suprafață totală de aproximativ 49.000 mp.

Activitățile companiei în România includ și proiectul rezidențial premium UP-site, construit în zona Floreasca din București, cu o suprafață totală de 26.000 metri pătrați.

Dezvoltatorul a vândut 65% din totalul de apartamente încă din stadiul de proiect.

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...